top of page
logo-header_edited.png

Robotmaaiers

Kress robotmaaiers

 

Hoe kiest u de juiste robotmaaier?

In vergelijking met traditionele maaiers zorgen robotmaaiers voor een veel gezonder, voller en mooier gazon. De grootte van het gazon is bepalend bij de keuze van de juiste robotmaaier. Onderschat de complexiteit ervan echter niet: houd rekening met een hellend terrein, smalle doorgangen, obstakels en de verschillende zones


Naast de robotmaaiers die werken via een perimeterdraad, specialiseren wij ons ook in de installatie van satelliet gestuurde robotmaaiers. De zogenaamde RTK Robotmaaiers. 

 De RTK robotmaaiers van Kress vertrouwen op een netwerk van krachtige antennes. U heeft dus geen antenne in uw eigen tuin nodig om de robotmaaier perfect aan te sturen.
Het algoritme in de maaier zorgt voor een perfect gemaaid gazon. Hij gebruikt daarvoor het gekende lijnenpatroon. Bovendien zijn de meeste Kress RTK maaiers uitgerust met een OAS systeem. Dit systeem zorgt voor obstakelherkenning in het te maaien gebied.

Deze robotmaaier is voor de tuinliefhebber die houdt van een strak gemaaid gazon op de meest efficiënte manier.

Write your title here. Click to edit.

This is a paragraph where you can add any information you want to share with website visitors. Click here to edit the text, change the font and make it your own.

bottom of page